Cardi B onthult eindelijk details over haar aankomende album - SOCIAL RADIO
SOCIAL! NON STOP!
00:00 - 00:00
SOCIAL RADIO
Your #1 New Music Station!

Cardi B onthult eindelijk details over haar aankomende album

Donderdag 01-12-2020 om 23:00

Foto: © Jean Nelson / depositphotos

Cardi B onthult eindelijk details over haar aankomende album

Foto: © Jean Nelson / depositphotos
Geplaatst: Donderdag 01-12-2020 om 23:00

Oké. Carbi B heeft eindelijk iets over haar album en over haar "persoonlijke" kant losgelaten, maar verwacht niet te veel, lees hieronder waarom!


Verwacht niet dat Cardi B te veel opengaat over haar persoonlijke leven op haar aanstaande tweede album.
In een interview met Billboard voor hun 'Vrouw van het jaar' contest, besprak de 'WAP'-rapper het naamloze project, dat naar verluidt nog steeds in de maak is, en geeft toe dat het niet vol 'diepe' nummers staat omdat ze nog steeds 'ongemakkelijk' wordt. als ze over haar persoonlijke leven rapt.

Tekst gaat door onder video

Cardi B - WAP / via YouTube.com

"Als het erop aankomt dat ik schrijf of ideeën uit mijn persoonlijke leven (in de muziek) verwerk, word ik heel erg verlegen", vertelde ze in het interview tegen Billboard. "Als ik nummers als 'Be Careful' of 'Ring' rap, sluit ik meestal mijn ogen omdat ik heel verlegen word om die liefdevolle kant te laten zien.'

Cardi voegde toe: "Toen het tijd was om creatiever te worden met mijn liefdeskant of mijn R & B-kant, dacht ik: 'Dit geeft me een raar en ongemakkelijk gevoel. [...] Zelfs tegen mijn producer begin ik te giechelen. zoals: "Oh, mijn God, ik kan dit niet. Dit is zo gênant.""

De inwoner van Bronx vertelde verder hoe ze voor het eerst werd beïnvloed door 'veel Chicago drillmuziek en zei: 'dat is het type artiest dat ik altijd al wilde zijn: ik hou van rap over de straat en ik hou ervan om over mijn pu**y te tappen. Ik geef er niks om."

Cardi merkte echter op dat ze "beter wordt" in het openen van haar muziek en "één nummer dat heel persoonlijk en diep is" op haar aankomende album. "Het is met een andere vrouwelijke artiest, maar zelfs toen ik het opnam, moest ik veel pauzes nemen", vertelde ze. "Ik keek naar mijn producer en hij keek als: 'Ja, Cardi, ik snap je.'"